Nyhedsarkiv 2015

2.11.15 BESTIL DIT JULETRÆ I DAG

Du kan nu bestille dit juletræ fra Sundholms juletræssalg. 
Vi leverer til alle institutioner, virksomheder og organisationer i Storkøbenhavn i uge 47, 48 og 49.

Priser:
75-100 cm: 130,-
125-150 cm: 190,-
150-175 cm: 230,-
200-250 cm: 390,-
Pottetræer (~75 cm): 270,-
Påsat fod: 50,- 
Pyntegrønt: 125,- pr. bdt. (5 kg)

Alle træer er nordmannsgran.

Priser for levering:
1-2 træer: 75,-
3-5 træer: 125,-
>5 træer: 175,-

Ring din bestilling ind til tlf. 2184 8310 eller mail til bu87@sof.kk.dk.

Du kan læse mere om juletræssalget HER.

8.9.15 MULTIGALLERIET INDGÅR SAMARBEJDE MED BUTIK

Det er nu også muligt, at købe Multigalleriets helt egne tasker i butikken Smukt Brugt.
Multigalleriet har nemlig indgået et samarbejde med Laura, der er indehaver af butikken. Laura sælger taskerne videre for Multigalleriet, så taskerne og historien om værkstedets arbejde, når ud til endnu flere. Laura kan med sin placering og kundekreds nemlig nå ud til mange flere kunder, end Multigalleriet nogenside ville kunne nå alene. Den første sending tasker blev afleveret i torsdags, hvor Laura bød producenterne på en dejlig kop te, mens AmagerBladets journalist spurgte nærmere ind til samarbejdet. Du kan læse mere om dagen og samarbejdet i AmagerBladets artikel her!

Du finder Smukt Brugt på Amagerbrogade 186, 2300 København S.

28.5.15 MULTIGALLERIET SYR TASKER TIL VALGET

Valget står for døren! Og når stemmesedlerne skal fintælles på Københavns ca. 50 valgsteder ja, så sker det i de her superflotte valgtasker, som vi har lavet for rådhusbetjentene... der er tasker både til de røde og blå og gule.
Godt valg!

28.4.15 DANSK/ SVENSK MINISTERBESØG I BYHAVEN

Efter besøg fra overborgmestre, socialborgmestre samt alverdens delegationer fra ind- og udland var det kun naturligt, at også Danmarks by- og boligminister Carsten Hansen lagde vejen forbi Byhaven for at høre nærmere om stedet. I dagens anledning havde Carsten Hansen taget sin svenske kollega Mehmet Kaplan under armen, mens de tog haven i nøje øjesyn. Københavns socialborgmester Jesper Christensen og Aktivitetscentrets egen medarbejder i Byhaven var selvfølgelig med for at vise rundt og svare på spørgsmål. Alt i alt et super hyggeligt besøg, som endnu en gang vidner om, at Byhaven er et ganske unikt sted, som kan noget helt specielt for sine brugere... bestemt et sted som er værd at vise frem igen og igen.

9.4.16 NY FILM OM AKTIVITETSCENTRET

Så har vi fået lavet en lille ny animationsfilm om Aktivitetscentret Sundholm og hvad vi kan tilbyde nye brugere. Filmen henvender sig til alle, der bor på herberg eller bocenter i København og kan ses ved at klikke HER!

12.3.15 KØB DIT PÅSKEPYNT I MULTIGALLERIET

Nu kan du benytte påsken til at vise social ansvarlighed. Multiværkstedet har nemlig brugt hele vinteren på at producere en masse superflot påskepynt, som nu kan købes i Multigalleriet på Sundholmsvej 26A. Her kan du også gå på opdagelse i Multigalleriets mange andre flotte varer. Du kan finde alt fra malerier til tevarmere, pynt, lys, huer, puder med meget mere!
Multigalleriet har åben tirsdag og torsdag kl. 10-12 eller efter aftale på tlf. 27 22 23 12.

18.2.15 RÅDET FOR SOCIALT UDSATTE LANCERER RAPPORT

Onsdag lagde Rådet for Socialt Udsatte vejen forbi Caféen, hvor rådet lancerede sin nye rapport om livet på hjemløse boformer.
Det var en super spændende formiddag med indlæg fra bl.a. socialborgmesteren, Sammenslutningen af Boformer for Hjemløse og de hjemløses landsorganisation SAND.
Caféen var fyldt godt op og den efterfølgende paneldebat, der blev styret af formanden for Rådet for Socialt Udsatte, Jan Sjursen, satte bl.a. fokus på, vigtigheden af meningsfuld beskæftigelse for hjemløse samt meget meget mere. Alt i alt en glimrende debat, hvor både organisationer og brugere kom til orde.

Du kan læse hele rapporten her: www.udsatte.dk

6.1.15 AKTIVITETSCENTRET FÅR NY HJEMMESIDE

Som et led i Københavns Kommunes indsats for at samle kommunens hjemmesider i samme system har Aktivitetscentret fået nye hjemmeside.
Hjemmesiden som du ser her er bygget op efter samme skema som den tidligere med et generelt afsnit 'Om os', et afsnit 'For brugere' og et afsnit for 'Partnere og private'. Derudover er nyhedssektionen inkl. nyhedsarkivet også blevet bevaret. Blot er udseende og layout ændret en smule.
Som noget nyt er der tilføjet en søgefunktion, der gerne skulle gøre det lettere at finde relevant indhold.
Den nye side er lavet i systemet Drupal og sparer Aktivitetscentret for ugifter til vedligeholdelse og support, da disse opgaver fremover vil blive varetaget af kommunens egne folk, hvor de tidligere blev varetaget eksternt.