Nyhedsarkiv 2016

1.9.16 TILMELD DIG ÅRETS CSR-EVENT PÅ SUNDHOLM

Er du og din virksomhed parat til at tage socialt ansvar? Så er dette arrangement sikkert noget for jer!
Landets førende aktører på området fortæller om, hvordan socialt ansvar bliver et plus for både bundlinje, medarbejdertrivsel og image.
Det handler om, hvordan din virksomhed kan gøre en forskel for rigtige mennesker i dit lokalsamfund – ikke om donationer, filantropi eller flotte slogans. Gennem helt almindelige ansættelser og praktikforløb kan du integrere socialt ansvar som en helt naturlig del af jeres daglige drift. Få inspiration og konkrete inputs til, hvordan du kan løfte din CSR-indsats op i en helt ny liga.

Tirsdag d. 20. september kl. 9-14 – morgenmad fra kl. 8.30

Tag din chef under armen og tilmeld dig nedenfor - det er gratis - men tilmeld dig hurtigst muligt, da pladserne er begrænsede.

PROGRAM OG OPLÆGSHOLDERE:

Det rummelige arbejdsmarked
v. Maria Bille Høeg, chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening

At sætte mål der er større end en selv
v. Peter Nørgaard, kreativ købmand i Creativ Company og medstifter af Code of Care

Derfor ansætter vi socialt
v. Poul Valsted, Øens Murerfima

Min ansættelse – min historie
v. Kim Bendixen, tidl. bruger i Aktivitetscentret Sundholm

Virksomhed og kommune i samarbejde
v. Jesper Christensen, socialborgmester i København 

28.4.16 NYT KATALOG PÅ GADEN

Vi er stolte over at kunne præsentere vores helt nye katalog. Her kan du læse meget mere, om hvilke produkter og ydelser vi tilbyder... der er helt sikkert også noget for dig eller din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra jer. God læselyst.  

31.3.16 VI ER NOMINERET TIL FÆLLESSKABSPRISEN

Vi er nomineret til Fællesskabsprisen 2016 - stem på os her!

Læs den flotte nomineringsbegrundelse her:

"Jeg vil gerne nominere personalet på Aktivitetscentret Sundholm til Fællesskabsprisen.
Jeg har haft meget stor glæde ved at komme på Sundholm, hvor alle medarbejdere yder langt mere end deres arbejde. Man bliver altid mødt med godt humør, stor rummelighed, tillid og ikke mindst en sjælden grad af empati og indlevelse i hvert enkelt af os, der benytter os af tilbuddet. Stedet er jo et sted for socialt udsatte i Københavns Kommune, og vi har alle brug for en håndsrækning, klap på skulderen og hjælp til at komme på højkant igen. Herude er der ingen der kigger skævt til dig, der er altid tid til en snak, og råd og vejledning, hvis man har behov for det. Er meget taknemmelig over at være der, og har det meget bedre fysisk og psykisk, og kan se “enden på begyndelsen” til en ny tilværelse, med meget større selvværd, gå-på-mod og entusiasme. Tusinde tak til alle de dejlige medarbejdere på Sundholm, for at bringe “mennesket i focus”, og som er med til at hjælpe os på rette vej!!!!!"

9.3.16 KOM TIL FERNISERING I MULTIGALLERIET

Kom til fernisering på Sundholm og se resultatet af sundholmsbrugernes kreative arbejde. De sidste mange uger har brugerne haft fokus på linoleumstryk. Det er der kommet mange interessante og unikke værker ud af. Kom og gå på opdagelse i de mange nye værker – alle indtægter fra salget går til Sundholms sociale arbejde med udsatte og hjemløse københavnere.

Hvor & hvornår: Onsdag d. 16. marts kl. 12-16, Sundholmsvej 26A, 2300 København S.

- Vi glæder os til at se jer!

20.1.16 VI SØGER EN ENGAGERET MEDARBEJDER

Aktivitetscentret søger en engageret medarbejder med grønne fingre og pædagogisk tæft, der har lyst til at støtte hjemløse københavnere videre i tilværelsen. Stillingen er en fuldtidsstilling tidsbegrænset i perioden 1. marts 2016 - 31. oktober 2016.

Om os
Aktivitetscentret tilbyder beskæftigelse til særligt udsatte voksne, der er hjemløse og kæmper med misbrug og/ eller psykisk sårbarhed. 
Vi tilbyder et meningsfuldt arbejdsfællesskab for dem, der søger et alternativ til livet på gaden. Vi har fokus på brugernes resurser, fordi vi tror på, at alle har noget at bidrage med, hvis de får en chance i den rigtige sammenhæng.
De fleste brugere kommer her frivilligt, mens en mindre gruppe er visiteret via Jobcenter.

Din opgave
Du vil som ny medarbejder indgå i et team med ansvar for drift og udvikling af vores Byhave-/Terrænhold og dets brugere.

Vores forventninger til dig
• du har erfaring indenfor gartnerarbejde, gerne kombineret med en pædagogisk uddannelse
• du har et godt humør, kan lide at arbejde med mennesker og er praktisk anlagt
• du evner at motivere strukturere og skabe gode relationer til brugerne
• du kan se muligheder frem for begrænsninger
• du hviler i dig selv og er psykisk robust.

Vi tilbyder
En aktiv arbejdsplads hvor dagene sjældent ligner hinanden stor fleksibilitet og selvstændighed i arbejdet en hverdag, hvor du får mulighed for at gøre en stor forskel for en udsat gruppe mennesker en arbejdsplads med engagerede kolleger stor faglighed og godt humør som hovedfaktor.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevante faglige organisation. Ansættelse 1. marts 2016 eller snarest derefter. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte leder af Beskæftigelsen Torben Svendsen på 5172 8405. 
Søg stillingen via dette link senest fredag den 29. januar 2016. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 5 og 6.