Hjemløse juletræer

KØB HJEMLØSE JULETRÆER PÅ SUNDHOLM ELLER I HILLERØDGADE
Hvert år i julemåneden sælger Sundholms brugere juletræer til københavnerne og de københavnske institutioner & virksomheder. Juletræerne er af absolut topkvalitet og sælges til rimelige priser. Pengene fra juletræssalget går direkte til Aktivitetscentret Sundholms arbejde med at hjælpe hjemløse, misbrugsramte og socialt udsatte borgere. Siden 2016 har Aktivitetscentret Sundholm indgået et samarbejde med Kirkens Korshær i Hillerødgade, som sælger træer fra deres egen adresse - al overskud fra deres salg går til til Kirkens Korshær.
Lad julestemningen falde over dig og benyt juletræsindkøbet til at give en hjælpende hånd til en udsat gruppe mennesker. 
Vi glæder os meget til at se dig!

ÅBNINGSTIDER 2018

Åbningstider for 2018 vil blive offentliggjort ultimo september.

PRISER 2018 

Priser for 2018 vil blive offentliggjort ultimo september.

- alle træer er normannsgran og absolut første kvalitet

VI TAGER IMOD KONTANTER, DANKORT & MOBILEPAY (HILLERØDGADE MODTAGER IKKE DANKORT)

SÅDAN FINDER DU OS

Sundholm
Du finder vores hyggelige, populære og helt særlige julemarked i vores Byhaver med adgang fra Amager Fælledvej (overfor IT-Universitetet/ DR Byen og ved siden af Sønderbro Observationshjem).
Vores juletræsmarked ligger kun få minutters gang fra Amagerbro Metro St. og Dr-Byen Metro St.

SE KORT HER

Hillerødgade

SE MERE HER

"Træerne var noget af det flotteste, jeg længe har set og helt perfekte [...] Leveringen var super god, søde og venlige mennesker og vi fik træerne på rette tid og sted. Alt i alt en super god og meget tilfredsstillende oplevelse." - Margit Boisen, Hjemmeplejen Amager