Hjemløse juletræer

KØB HJEMLØSE JULETRÆER PÅ SUNDHOLM ELLER I HILLERØDGADE
Hvert år i julemåneden sælger Sundholms brugere juletræer til københavnerne og de københavnske institutioner & virksomheder. Juletræerne er af absolut topkvalitet og sælges til rimelige priser. Pengene fra juletræssalget går direkte til Aktivitetscentret Sundholms arbejde med at hjælpe hjemløse, misbrugsramte og socialt udsatte borgere. Siden 2016 har Aktivitetscentret Sundholm indgået et samarbejde med Kirkens Korshær i Hillerødgade, som sælger træer fra deres egen adresse - al overskud fra deres salg går til til Kirkens Korshær.
Lad julestemningen falde over dig og benyt juletræsindkøbet til at give en hjælpende hånd til en udsat gruppe mennesker. 
Vi glæder os meget til at se dig!

ÅBNINGSTIDER 2017

Tirsdag og torsdag 13-18
Lørdag og søndag 10-16

Åbent første gang d. 26. november 2017

PRISER 2017 

70-100 cm: 140 kr.
125-150 cm: 200 kr.
150-175 cm: 240 kr.
200-250 cm: 420 kr.

- alle træer er normannsgran og absolut første kvalitet

VI TAGER IMOD KONTANTER, DANKORT & MOBILEPAY (HILLERØDGADE MODTAGER IKKE DANKORT)

SÅDAN FINDER DU OS

Sundholm
Du finder vores hyggelige, populære og helt særlige julemarked i vores Byhaver med adgang fra Amager Fælledvej (overfor IT-Universitetet/ DR Byen og ved siden af Sønderbro Observationshjem).
Vores juletræsmarked ligger kun få minutters gang fra Amagerbro Metro St. og Dr-Byen Metro St.

SE KORT HER

Hillerødgade

SE MERE HER

"Træerne var noget af det flotteste, jeg længe har set og helt perfekte [...] Leveringen var super god, søde og venlige mennesker og vi fik træerne på rette tid og sted. Alt i alt en super god og meget tilfredsstillende oplevelse." - Margit Boisen, Hjemmeplejen Amager